The Butterfly Button

מקומונת הצופים ותושבי השכונה

 

קדה:
לעילוי נשמתה של צפורה יששכרוף

מצרכים:
1 ק"ג קמח
1 כפית שמרים
1 כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
1 חבילת מרגרינה
למילוי:
ק"ג גבינת חמד 5.1
ק"ג גבינה צפתית 25.0

אופן הכנה:
ללוש את כל המצרכים לבצק ולחלק ל-4 חלקים. את
המילוי נערבב במחבת טלפון. למרוח כל עלה עם מרגרינה
ולהכניס את המילוי. לקפל כמו בצק עלים. להשאיר לילה
בפריזר ולמחרת לחלק כל מלבן ל-5 חתיכות.


עוגת גבינה משובחת:

בצק:
5.1 כוסות בישקוטים טחונים
2 כפות מרגרינה
2 כפות סוכר
מילוי:
8 ביצים מופרדות
5.1 כוסות סוכר
קורט מלח
2 שמנת לבישול
4 חבילות גבינה %5
תמצית וניל
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח לבן

אופן הכנה:
לערבב את כל מצרכי הבצק לרדד את הצר לשולי התבנית
ולאפות עד להזהבה. בקערה נפרדת לערבב את כל מצרכי
המילוי ולשפוך לתוך התבנית מעל הבצק. לאפות עד
לשהמילוי יציב.


עוגת גבינה אוכמניות:

שלב א':

4 ביצים
4 כפות קמח לבן
5.0 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
להקציף את החלבונים ואת חצי מכמות הסוכר. בקערה
נפרדת להקציף את שאר המצרכים. ולאפות 30 דקות.
להרטיב את העוגה במעט חלב.

שלב ב':
2 חבילות גבינה %5
2 סוכר וניל
5.0 כוס סוכר
חצי חבילת איסטנס פודינג וניל.
לערבב הכל ולמרוח על העוגה.

שלב ג':
2 חבילות שמנת מתוקה
2 כפות איסטנס פודינג וניל
3 כפות סוכר
להקציף ולהוסיף מעל שלב ב' ובסוף למרוח מחית אוכמניות


עוגיות שוקולד צ'יפס:

חימום תנור מראש טורבו 170
200 גרם חמאה מומסת
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
מערבבים למסה אחידה
מוסיפים ביצה
מערבבים
2 וחצי כוסות חד פעמי קמח
חצי כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
מוסיפים שוקולדים
(אפשר לשים קצת במקרר)
10 דקות בתנור

פשטידת ברוקולי:

מצרכים:
3 כפות קמח
3 כפות מיונז
1 בצל מגורד
1 גבינה לבנה
1 שמנת
1 שמנת מתוקה
חופן גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:

לערבב הכל להוסיף את הברוקולי ולתנור.
מוכן שמשחים בצדדים.

 

לעמוד הבא>>

img